BLOG
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Csapatépítő tréning

Az Elektro Profi csapata egy újabb délutáni elfoglaltságra invitálta a vállalkozó kedvű kollégákat, hogy belekóstolhassanak a versenyzés okozta élményekbe. Ezúttal a csapatépítő tréning egy fergeteges gokart versenyben nyilvánult meg, ami szintén osztatlan sikert aratott a résztvevők között.


Elektromos autótöltés Budaörsön

A Metro Kereskedelmi Kft. budaörsi áruházának parkolójába telepített AC típusú álló, elektromos autótöltőink folyamatos, aktív használatban vannak. Megközelítési koordináták 47.458019/18.901459


Elektromos autótöltőt telepítettünk a budaörsi Metro Áruház parkolójába

Az elsősorban üzleti vásárlók kiszolgálására koncentráló Metro áruházlánc egyike azon kötelezetteknek, amelyek számára a 2016-os kormányrendelet előírja elektromos autó töltők telepítését. Az első dátum a legnagyobb üzletek számára 2019. január 1., amire úgy tűnik a Metro is elkezdett felkészülni. https://villanyautosok.hu/2018/02/01/elektromos-auto-toltot-telepitett-metro/ 


Nyílt nap a Verebély László Szakközépiskolában

Az iskola tematikus nyílt napot szervezett a végzős általános iskolás diákok számára, melyen cégünk is bemutatkozott.

A bemutatkozás célja volt, hogy felkeltsük a végzős diákok érdeklődését az erősáramú elektrotechnikus vagy villanyszerelő szakmák iránt.


Csapatépítő tréning

Cégünknél a munkát nem egyénenként végezzük, hanem egy jól összeszokott csapatként. Azért hogy kollégáink egymással való kapcsolata még szorosabbá váljon, gyakran szervezünk csapatépítő tréningeket, amely most egy szabadidős sport - airsoft - keretében valósult meg.


Berendezésgyártás gyártókapacitásának bővítése

Az évek óta növekvő, berendezésgyártással kapcsolatos megrendelés állományunk szükségessé tette a jelenlegi műhelyterület és ezzel együtt a gyártókapacitás bővítését.

 

A napokban került átadásra a Fogarasi úti telephelyünk középső épületrészében kialakított és felújított szerelőműhely, melyet júliusban birtokba is veszünk. A fiókos és nagyáramú elosztók már ebből a csarnokból kerülnek kiszállításra 2017 augusztusában a Megrendelőink részére.

  


Vitorlás földkerülés egy nemes célért

Az Elektro Profi Vállalkozási Kft. több nemes célt is támogat, ezek között szerepel Légrádi Márk nagyszabású terve, hogy az „Egy ország egy gyermek” program keretein belül körbevitorlázza a földet.

A program célja, hogy minden országban, ahol Márk kiköt, célzottan egy műtétre váró Magyarországon élő gyermek részére gyűjtsön fedezetet a műtétre.

Az Elektro Profi Vállalkozási Kft. a hajó építésénél nélkülözhetetlen elektromos rendszerekhez szükséges anyagokat biztosítja. Ezzel segítve, hogy Márk elérje karitatív célját.

Sok sikert kívánunk!

  

 

  

  


Szakmai bemutató a Verebély László Szakközépiskolában

Szakmai előadásunk témája a villanyszerelés, berendezésgyártás, automatizálás és elektromos autótöltő volt.

Célunk, a jól képzett fiatalok részére szakmai gyakorlati és álláslehetőség biztosítása.

  

 

  


Kiállítóként a 19. Óbudai Egyetem Állásbörzén

Az Elektro Profi Vállalkozási Kft. első alkalommal vett részt az állásbörzén, amelyen örömmel tapasztaltuk a hallgatók cégünk tevékenysége iránti nagy érdeklődését.

 


ELEKTRO PROFI VÁLLALKOZÁSI Kft.

H-1148 Budapest, Fogarasi út 2-6.


(+36)1 460 6180


(+36)1 460 6181


vallalkozas@elektroprofi.hu