Komplex villamosipari megoldások egy kézből!

AKTUÁLIS MUNKÁK

Az Elektro Profi Vállalkozási Kft. általában 15-20 helyszínen dolgozik egy időben. A kivitelezés alatt álló villamos ipari beruházásoknak a megrendelői termelő, közlekedési, illetve kereskedelmi tevékenységet folytatnak. Jelenleg a Kft. az alábbi vállalkozások beruházásain dolgozik.


Sasad Resort VI.


 

Az Elektro Profi Vállalkozási Kft. kivitelezi a Cordia megbízásából a Sasad Resort VI. ütemének C és F épületek közösségi területeinek kivitelezését.
Várható befejezés: 2022 Q4

 


H2O Irodaház


 

H2O irodaház S&C terület teljes erősáramú kivitelezését az Eletkro Profi Vállalkozási Kft. végzi.


Hello Park Fót


 

Hello Park FÓT VI. ütem teljes erősáramú, középfeszültségű és tűzjelző kivitelezését végezzük.


GLP ipari park


 

Szigetszentmiklóson újonnan épülő GLP ipari park első, megközelítőleg 22.000 m2-es ütemének erősáramú és gyengeáramú kiépítését az Elektro Profi Vállalkozási Kft.  végzi.


 

Bosch Campus 2


A Bosch új kutatás-fejlesztési központjának 201-es épületeinek erősáramú kivitelezése.


 

Millenium Gardens


Bruttó 37.000 m2-es irodaház komplett erős, gyengeáramú, épületautomatika kivitelezése.


Budapest One Irodaház


 

65 400 m2 alapterületen valósul meg a főváros “nyugati kapujának” számító Őrmezőn a Budapest ONE irodapark. A terület könnyen megközelíthető, mivel itt található az ország legnagyobb multimodális közlekedési csomópontja, ahonnan a belváros közvetlen járatokkal, átszállás nélkül, akár 10 perc alatt elérhető.

Az irodák számára kiváló szolgáltatási környezetet biztosít a kelenföldi városrész folyamatban lévő fejlesztése. A Budapest ONE Business Parktól csupán néhány percnyi távolságra lesz a jelenleg megvalósítás alatt álló 54 900 m2 alapterületű Etele Plaza bevásárlóközpont, amely a környéken élők és dolgozók minden igényét kielégíti.

A pihenésre és a kikapcsolódásra vágyók számára a Budapest ONE irodaparkhoz tágas belső kertet is megálmodtak a tervezők.

Az irodaszint alatti mélygarázsban mintegy 956 gépjármű elhelyezésére nyílik lehetőség. Feladatunk az épület komplett erősáramú kivitelezése.

Képek és forrás: https://www.futurealgroup.com/hu/projects/budapest-one-business-park-1/

ELEKTRO PROFI VÁLLALKOZÁSI Kft.

H-1148 Budapest, Fogarasi út 2-6.


(+36)1 950 4450


vallalkozas@elektroprofi.hu