Akik, a kutatás-fejlesztésbe fektetnek,
a jövőt vizionálják
Szolgáltatások >>> K + F

Az Elektro Profi Vállalkozási Kft. egyre nagyobb hangsúlyt fektet a kutatás-fejlesztésre. Munkatársaink szaktudásával és tapasztalataival igyekszünk innovatív megoldásokat találni partnereink igényeire, amellyel hozzásegítjük üzleti céljaik eléréséhez.

 

A tevékenység hatékony végrehajtása érdekében szoros kapcsolatokat ápolunk műszaki szak- és főiskolákkal, ezzel is biztosítva a fiatalos lendületet és új megoldások lehetőségét.

Szakterület
E-mobilitás

Az e-mobilitás napjainkban a környezettudatosság, a klímavédelem és a fenntartható fejlődés szimbólumává vált. Az e-autók csökkentik a károsanyag-kibocsátást és a szálló por terhelést. Az e-mobilitás, az elektromos autó a jövőnk kialakításában, a fenntartható fejlődés kérdésében fontos szerepet játszik.

Az Elektro Profi Vállalkozási Kft. munkatársai által fejlesztett, minden igényt kielégítő, gyors- és villámtöltő berendezéseket kínál, teljes körű szolgáltatással (tanácsadás, telepítés, karbantartás).

 

A fejlesztések során folyamatosan figyelembe vesszük az elektromos gépjárművek fejlesztéseit!


Fogyasztó oldali szabályozás (DSM)

A DSM  (Demand-Side Management) tulajdonképpen az energiaszükséglet kezelését, menedzsmentjét foglalja magában. Mivel a villamos energia jelenlegi ismereteink szerint nem tárolható ipari méretekben, ezért a termelést és a fogyasztást egyensúlyban szükséges tartani.

 

A jobb oldali ábrán a kék szín jelöli a valós fogyasztást, a zöld az előre tervezett (becsült) fogyasztást, a piros vonalak között pedig a tolerancia sáv található.

 

A DSM rendszer célja, hogy a valós fogyasztás az előre meghatározott sávban tartsa, ezt folyamatos online monitorozással és azonnali beavatkozással képes elérni.


ELEKTRO PROFI VÁLLALKOZÁSI Kft.

H-1148 Budapest, Fogarasi út 2-6.


(+36)1 950 4450


vallalkozas@elektroprofi.hu