Berendezésgyártás -
a megbízható villamos rendszerekért
Szolgáltatások >>> Elosztó berendezések gyártása

Berendezésgyártó Divízió fő tevékenységi köre kisfeszültségű kapcsoló-, elosztó- és vezérlő berendezések gyártása. Ezeket a berendezéseket a hazai és nemzetközi szabványok és előírások figyelembevételével tervezzük és gyártjuk. A szerelés során messzemenően alkalmazzuk mindazon – elsősorban fejlett ipari országokban kipróbált és jól bevált - technológiákat, amelyek kiemelkedő minőségű termékek előállítását teszik lehetővé. A beszerelésre kerülő készülékek és egyéb szerelési anyagok kiválasztásánál előnybe részesítjük a megbízható és széleskörűen ismert készülékeket, de nem zárkózunk el Megrendelőink egyedi kívánságának teljesítésétől sem. Alapvetően nyitottak vagyunk minden újszerű megoldásra, de kizárólag a vizsgálatokkal igazoltakat fogadjuk el.

 

A berendezések egyedi darabvizsgálatait a vonatkozó szabványok és előírások szerint végezzük. Ezeken a vizsgálatokon egyaránt szigorúak vagyunk a beszállítókkal és a magunk teljesítményével szemben. Megrendelőink igénye szerint a vizsgálatokat jelenlétükben, vagy megbízott képviselőjük előtt végezzük, hogy ezzel is erősítsük azt a bizalmat, amellyel megrendeléskor megtisztelnek bennünket. Tapasztalataink alapján megfelelő, előre tervezett karbantartás mellett berendezéseink évtizedekig szolgálják Megrendelőinket.

 

Vezetőségünk vallja, a minőségirányítási rendszer tanúsítási okmányai, a vizsgálatok és a vizsgálati jegyzőkönyvek mit sem érnének, ha a működő berendezéseink nem bizonyítanák nap, mint nap termékeink megbízhatóságát és kimagasló minőségét.

Számunkra legfontosabb bizonyíték: Ügyfeleink növekvő bizalma.

Szakterület
Fiókos elosztó-berendezések gyártása

Kiemelt fontosságú termékcsalád a SEN Plus típusvizsgált kisfeszültségű kapcsoló berendezés család, amelyet a GENERAL ELECTRIC Power Controls cég licence alapján gyártunk.

Ezzel a rendszerrel, amelyet a fejlett ipari országokban gyakran alkalmaznak, komplett fiókos motorindító berendezések (MCC) készíthetők. A magas műszaki minőség és nagy megbízhatóság a gondos fejlesztés mellett, a legapróbb részletekre is kiterjedő típusvizsgálatoknak köszönhető. Ezek a berendezések a nagyáramú kapcsoló berendezésekkel kombinálva (PCC) a legmodernebb és legkorszerűbb rendszerek.

 

Az általunk szerelt kapcsoló, vezérlő és elosztó berendezések minden kétséget kizáróan bizonyítják a vizsgálatok során, hogy kiemelkedő biztonságot nyújtanak a kezelőszemélyzet számára, még a legkritikusabb körülmények között is.


Erőátviteli elosztó szekrények gyártása

Az Elektro Profi Vállalkozási Kft. az erősáramú elosztószekrények gyártását 3200A-s áramerősségig vállalja rugalmas határidővel, kiváló minőségben.

 

Berendezéseink mind a megrendelőink által biztosított tervek, mind a műszaki igények szerint készített gyártmánytervek alapján készülnek az MSZ EN 61439 szabvány előírásainak megfelelően.

Előkészítőink rendelkeznek a legmodernebb tervezőszoftverekkel (AutoCAD, WsCAD, Eplan).

 

Projektjeink során a Schneider Electric, Rittal, Siemens, ABB, Legrand termékeit használjuk.

Az Elektro Profi Vállalkozási Kft. kiemelt szerelő partnere, a Schneider Electric Zrt.-nek.


Automatika berendezések gyártása

A különböző vezérlő szekrények, digitális, analóg, relés rendszerek szerelése a gyártás jelentős részét teszik ki.

Az elosztó-berendezéseinket megrendelőink szívesen alkalmazzák ipari- és épületautomatizálásra, köszönhetően nagy megbízhatóságuknak.

 

Megrendelőink igénye szerint szívesen vállaljuk az általunk gyártott berendezésekbe kerülő PLC vezérlések vagy KNX rendszerek kiépítését és programozását is.


ELEKTRO PROFI VÁLLALKOZÁSI Kft.

H-1148 Budapest, Fogarasi út 2-6.


(+36)1 950 4450


vallalkozas@elektroprofi.hu