"Egy cél terv nélkül, csupán álmodozás"
figyelmes előkészítés
Szolgáltatások >>> Villamos kivitelezés (erős és gyengeáramú)

Az Elektro Profi Vállalkozási Kft.-nél egy villamos ipari beruházás eredményes, jól dokumentált és kötbérmentes megvalósítását,

  • összehangolt csapatmunka,
  • gyakorlott, idegen nyelveket beszélő projektvezetők,
  • az innovatív szerelésvezetői gárda,
  • és a megbízható villanyszerelő-csapat garantálja.

Határidőben, jó minőségben elvégzett munkáról épületvillamosság vonatkozásában is csak akkor beszélhetünk, ha a felhasznált anyagok minősége kifogástalan. Az Elektro Profi Vállalkozási Kft. csak minősített berendezéseket használ fel a munka során.

Hogy erre mi a garancia? A beszállítókkal való több évtizedes kapcsolat. Új beszállítók esetében a döntés egy igen komoly monitoring eredménye.

 

Szakterület
Épületvillamosság

Épület-automatizálás

Ma már nincs épület, "intelligencia" nélkül. Minden, újonnan létesülő épületnek elidegeníthetetlen része az épületautomatizálás.
Cégünk, szakképzett mérnökeink segítségével, az épületautomatizálási területen is - a tervezéstől a megvalósításig, beleértve a szoftveres munkákat is- teljes körű szolgáltatást nyújt Partnereinek.
Rendszereinkkel biztosítjuk az épületek lehető leghatékonyabb energiagazdálkodását, mely jelentősen hozzájárul az üzemeltetési költségek nagymértékű csökkenéséhez.
Meglévő épületek esetén, mérő- adatgyűjtő rendszerek telepítésével, pontos képet tudunk adni az épületek energiafelhasználásáról.


Ipari automatizálás

A kivitelezésnek nem elhanyagolható területe az ipari automatizálás.
Ipari létesítményeknél, a technológiai folyamatok komplexebb, bonyolultabb, erre a területre specializálódott szaktudást igényelnek.

Büszkék vagyunk rá, hogy kollégáink ezen a területen is nyitottak, fogékonyak, ennek köszönhetően, évről-évre, jelentős mennyiségű projektet adunk át hiba-és hiánymentesen ezen a területen is (pl. Dunamenti Erőmű Forróvizes Kazántelep, Tiszapüspöki, Gabonafeldolgozó Fermentáló, Alkoholos tartálypark Napi tartálypark.).
Komplex, teljes körű szolgáltatásunkat igazolja, hogy a PLC általunk kerül beépítésre, programozásra, bármilyen probléma megoldására, egy kézből, a teljesség igényével nyújtunk szolgáltatást kedves Megrendelőinknek.


ELEKTRO PROFI VÁLLALKOZÁSI Kft.

H-1148 Budapest, Fogarasi út 2-6.


(+36)1 950 4450


vallalkozas@elektroprofi.hu