BLOG
HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Összerázódás másképp

A minőségi munka mellett a jó helyzetfelismerő képesség, a környezet adottságaihoz való gyors alkalmazkodás és a tevékenységek tökéletes koordinációja mind-mind nagyon fontos a mindennapi munkánkban.

Annak érdekében, hogy mindezt a szaktudáshoz méltó legmagasabb színvonalon tudjuk nyújtani a mindennapokban, begyakoroltuk.

- Egy csapatépítő gokart versenyen...


Bográcsozás 2019. május

Társaságunk tavaszi csapatépítő kerti partit rendezett, bográcsozással. A finom falatokról és a jó hangulatról kollégáink gondoskodtak.


22. Óbudai Egyetem Állásbörze 2019. február 27.

Az egyetemi események sorában kimagasló jelentőségű a 20 éves múltra visszatekintő, minden év februárjában megrendezett Óbudai Egyetem Állásbörze, amely Magyarországon az év első nagyszabású állásbörzéje Budapesten.  Az elmúlt évek sikereire alapozva idén is két napon, két helyszínen került megrendezésre, február 27-én Óbudán, a Bécsi úti főépület aulájában 33 kiállító közel 192 m2 területen várta az érdeklődőket.

A börze iránt érdeklődők nagy száma – az Egyetem közel 1500 hallgatója vett részt a rendezvényen – mutatja, hogy az esemény által nyújtott közvetlen kapcsolatteremtés lehetősége mennyire fontos az egyetemi hallgatók és fiatal szakemberek, valamint a cégek, vállalatok számára.

A rendezvény lehetőséget kínált a cégek számára a bemutatkozásra, állásajánlataik ismertetésére, a frissen végzettek munkahellyel szemben támasztott elvárásainak megismerésére,

a hallgatók, oktatók számára pedig arra, hogy informálódjanak a friss diplomások, gyakornokok, kooperatív képzésen résztvevő hallgatók iránti keresletről, a cégek által nyújtott lehetőségekről.

Az Állásbörze kiváló alkalom mind az új munkaerő, mind a leendő munkahely, gyakorlati hely felkutatására.


Csapatépítő tréning

Az Elektro Profi csapata egy újabb délutáni elfoglaltságra invitálta a vállalkozó kedvű kollégákat, hogy belekóstolhassanak a versenyzés okozta élményekbe. Ezúttal a csapatépítő tréning egy fergeteges gokart versenyben nyilvánult meg, ami szintén osztatlan sikert aratott a résztvevők között.


Elektromos autótöltés Budaörsön

A Metro Kereskedelmi Kft. budaörsi áruházának parkolójába telepített AC típusú álló, elektromos autótöltőink folyamatos, aktív használatban vannak. Megközelítési koordináták 47.458019/18.901459


Elektromos autótöltőt telepítettünk a budaörsi Metro Áruház parkolójába

Az elsősorban üzleti vásárlók kiszolgálására koncentráló Metro áruházlánc egyike azon kötelezetteknek, amelyek számára a 2016-os kormányrendelet előírja elektromos autó töltők telepítését. Az első dátum a legnagyobb üzletek számára 2019. január 1., amire úgy tűnik a Metro is elkezdett felkészülni. https://villanyautosok.hu/2018/02/01/elektromos-auto-toltot-telepitett-metro/


Nyílt nap a Verebély László Szakközépiskolában

Az iskola tematikus nyílt napot szervezett a végzős általános iskolás diákok számára, melyen cégünk is bemutatkozott.

A bemutatkozás célja volt, hogy felkeltsük a végzős diákok érdeklődését az erősáramú elektrotechnikus vagy villanyszerelő szakmák iránt.


Csapatépítő tréning

Cégünknél a munkát nem egyénenként végezzük, hanem egy jól összeszokott csapatként. Azért hogy kollégáink egymással való kapcsolata még szorosabbá váljon, gyakran szervezünk csapatépítő tréningeket, amely most egy szabadidős sport - airsoft - keretében valósult meg.


Berendezésgyártás gyártókapacitásának bővítése

Az évek óta növekvő, berendezésgyártással kapcsolatos megrendelés állományunk szükségessé tette a jelenlegi műhelyterület és ezzel együtt a gyártókapacitás bővítését.

 

A napokban került átadásra a Fogarasi úti telephelyünk középső épületrészében kialakított és felújított szerelőműhely, melyet júliusban birtokba is veszünk. A fiókos és nagyáramú elosztók már ebből a csarnokból kerülnek kiszállításra 2017 augusztusában a Megrendelőink részére.

  


Vitorlás földkerülés egy nemes célért

Az Elektro Profi Vállalkozási Kft. több nemes célt is támogat, ezek között szerepel Légrádi Márk nagyszabású terve, hogy az „Egy ország egy gyermek” program keretein belül körbevitorlázza a földet.

A program célja, hogy minden országban, ahol Márk kiköt, célzottan egy műtétre váró Magyarországon élő gyermek részére gyűjtsön fedezetet a műtétre.

Az Elektro Profi Vállalkozási Kft. a hajó építésénél nélkülözhetetlen elektromos rendszerekhez szükséges anyagokat biztosítja. Ezzel segítve, hogy Márk elérje karitatív célját.

Sok sikert kívánunk!

  

 

  

  


Szakmai bemutató a Verebély László Szakközépiskolában

Szakmai előadásunk témája a villanyszerelés, berendezésgyártás, automatizálás és elektromos autótöltő volt.

Célunk, a jól képzett fiatalok részére szakmai gyakorlati és álláslehetőség biztosítása.

  

 

  


ELEKTRO PROFI VÁLLALKOZÁSI Kft.

H-1148 Budapest, Fogarasi út 2-6.


(+36)1 950 4450


vallalkozas@elektroprofi.hu