Szerviz és karbantartás -
egyedi szerződéssel az év 365 napján
Szolgáltatások >>> Karbantartás

Az ELEKTRO PROFI Vállalkozási Kft. szervizcsapata az átadás után sem hagyja magára a partnereit. Szervizünk a legkorszerűbb eszközökkel, szerviz kocsikkal ellátva, gyors-hadtestként reagál az esetleges hibabejelentésekre.

 

A karbantartásról részletes jegyzőkönyvvel alátámasztott szakvéleményt adunk Megrendelőink berendezéseinek állapotáról, javasoljuk a szükséges megelőző javításokat, cseréket.

Szakterület
24 órás rendelkezésre állás

Gyors szerviz

Hőkamera

Karbantartásaink során elkészítjük a villamos rendszerek, elosztószekrények hő fényképezését, hő kamerás vizsgálatát, amellyel láthatóvá tehetők és képszerűen megmutathatók a rendellenes melegedések, működési vagy kiviteli hibák, még azelőtt, hogy komolyabb problémát okoznának.

A vizsgálat roncsolás mentes eljárással, működés közben, üzemi viszonyok között végezhető el, így a karbantartások és javítások időpontja tervezhető és optimalizálható, mellyel a berendezések élettartama megnövekedhet, az üzemi költségek csökkenthetők. A vizsgálatról részletes jegyzőkönyvvel alátámasztott szakvéleményt adunk megrendelőink berendezéseinek állapotáról. Javasoljuk a szükséges megelőző javításokat, cseréket.

 

Szolgáltatásunkkal időt, energiát, pénzt spórolhat!


ELEKTRO PROFI VÁLLALKOZÁSI Kft.

H-1148 Budapest, Fogarasi út 2-6.


(+36)1 950 4450


vallalkozas@elektroprofi.hu