Komplex villamos ipari megoldások egy kézből!

ELEKTRO PROFI VÁLLALKOZÁSI Kft.
TÖRTÉNETE


Az Elektro Profi Vállalkozási Kft-nél tudjuk, hogy a villamos ipari beruházásoknál a megbízható szaktudás, a hibátlanul lebonyolított kivitelezés és az innovatív technológiák alkalmazása együtt jelentik a siker kulcsát. A név kötelez, legyen szó villamos kivitelezésről, tanácsadásról, tervezésről, karbantartásról vagy elosztó-berendezések gyártásáról.

 

Csak hibátlan munkát adunk ki a kezeink közül.

Ismerkedjen meg tevékenységünkkel, bízza villamos ipari beruházásait valódi profikra!

 

Az 1988-ban alapított magánvállalkozás dinamikus fejlődésének köszönhetően a különböző szakterületek önállósultak, melynek eredményeképpen 3 céget magába foglaló családi vállalat együttes jött létre (Vállalkozási, Kereskedelmi, 96 Műszaki Kft.).

A cégcsoporton belül az Elektro Profi Vállalkozási Kft. tevékenysége a különféle létesítmények villamos kivitelezése, elosztó-berendezések gyártása. A Kft. létszáma közel 100 fő, amely éppen a profilok szétválasztása miatt szinte csak műszaki szakemberekből áll.

A cég forgalma mára meghaladja a 3 milliárd Ft-ot.

Valamennyi területen minőségi munkát, színvonalas kiszolgálást biztosítunk partnereink részére. Alapvető célkitűzésünk, a korrekt és kiegyensúlyozott ügyfélkapcsolatunk fenntartása, bővítése és elmélyítése.

 

Úgy tartjuk, hogy a név kötelez, és mi szeretnénk méltóak lenni választott nevünkhöz.

 

Az Elektro Profi Vállalkozási Kft. 2015-ben NÍVÓ Díjat kapott Középület kategóriában!


TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS

Alapítványok támogatásaA korábbi évekhez hasonlóan, folytatva az előző évi hagyományainkat, nagy hangsúlyt fektetünk a tudatos és rendszeres társadalmi szerepvállalásra, a különböző szervezetek, döntően pénzügyi támogatására. Az éves pénzügyi tervek készítésekor figyelembe vesszük az előző évben támogatott szervezetek és célok sorát. A 2021-es évben a támogatások zömét (a támogatási politikánknak megfelelően) a gyermekek különböző élethelyzetben való megsegítésére, az elesettek támogatására fordítottuk. Az elmúlt évben nyújtott, összességében 3.000.000.- Ft-ot a következő, közhasznú szervezeteknek adományoztuk:

 

  • Koala Gyermekotthon Alapítvány (informatikai eszközök beszerzésére),
  • Habitat For Humanity Magyarország (visszatérő) a Támasz program keretébenmegvalósuló lakásfelújításokra,
  • Nem Adom Fel Alapítvány, hátrányos helyzetű gyerekek tanítására,
  • Községi Önkéntes Tűzoltó Egyesület Vértesboglár, a korábbi támogatásunk segítségével megvásárolt, tűzoltóautó műszaki berendezéseinek fejlesztésére,
  • Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat, káresetek felszámolására, emberi életek mentésére.
  • A folyamatosan lecserélt nyomtatókhoz megrendelt és tartalékként megmaradt patronokat (40 db-ot) a Kossuth Lajos Gyermekotthon részére adtuk át.


Bátor Karácsony

 2020. évi Karácsony különlegesen alakult mindannyiunk számára.

A szokásos Karácsonyi céges ünneplést és ajándékozást Nyugat Európában felváltotta az ajándékokra szánt összeg jótékony célú felajánlása, melyet nemcsak a megajándékozottak, de a korábban ajándékkal meglepett partnerek is nagylelekűen és örömmel fogadtak.

Az Elektro Profi Vállalkozási Kft. 2020-as Karácsonyi ünneplésre, az év végi ajándékokra szánt kerete így a Bátor Tábor "Bátorkodópályájának" megépítésében nyújtott segítséget.

Köszönjük partnereinknek az egész éves közös munkát és azt, hogy ezáltal közösen támogathattuk a Bátrakat!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk minden meglévő és leendő partnerünknek. Váljon egészségükre az Öröm.Tanulók támogatásaAz Elektro Profi Vállalkozási Kft. 2017-ben, 7db PLC Starter-kit készlet beszerzésében támogatta a Wesselényi Miklós Műszaki Szakközép-és szakiskolát. Remek lehetőséget teremtve a tanulóknak, a ma használatos automatizálási eszközök megismeréséhez, ezáltal megalapozva a jövőbeni szakmai tudásuk naprakészségét.Árvízkárosultak megsegítéseAz Elektro Profi Vállalkozási Kft., a Wáberer’s Holding vezetésével megalakult Nemzeti Összefogás Fuvarozói Fórum kezdeményezéséhez csatlakozva részt vállalt az árvíz sújtotta Felsőzsolca újjáépítésében. Adományként nyolc család költözhetett be új otthonában a rekordidő, 30 nap alatt felépített lakóparkban.

 

Cégünk 15 szakember közreműködésével építette ki a lakópark teljes elektromos hálózatát.

 

A Felsőzsolca Város Önkormányzata által ingyenesen biztosított egyenként ezer négyzetméteres közművesített telkeken két-két ikerház épült, amelyek mindegyikében négy összkomfortos lakást alakítottak ki. A nagyobb alapterületű otthonokban egy nappali és két félszoba, valamint konyha, fürdőszoba és külön mellékhelyiség került kialakításra, a kisebb lakások egyszobásak konyhával és fürdőszobával. A parkosított, fákkal beültetett telkeken egy, az uniós szabványoknak megfelelő játszóteret és minden lakás előtt kiskertet alakítottak ki."Dunaújvárosiak Életéért" Közalapítvány (Pecsét Istvánnak adomány)Él egy diplomás, 28 éves fiatalember Dunaújvárosban, aki 15 éves kora óta Chron beteg. 2014 novemberében máj transzplantáción esett át. Ezt követően epeúti és nyirokcsomó rák támadta meg.

Pecsét István egyedül kezdte meg harcát betegségével. Partnervállalatunk felhívása alapján mi is csatlakoztunk a gyógyuláshoz szükséges pénz összegyűjtésében, hogy ezután kizárólag a gyógyulásra koncentrálhasson.

István közel négy hónapja van Kínában. A Kuangcsouban lévő FUDA központban töltött idő nem volt eredménytelen.

 

/A kép forrása Dunaújváros web/Támogatott intézményekAz Elektro Profi Vállalkozási Kft. által támogatott intézmények és társadalmi szervezetek:

  • Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum
  • Wesselényi Miklós Műszaki Szakközép-és szakiskola

Évek óta szerelő műhelyünkben kapnak lehetőséget a jövő szakemberei az elméleti tudás gyakorlati életben való alkalmazására.

Büszkék vagyunk arra, hogy a szakközépiskola tanulmányi versenyeinek díjait, a diákok jövőbeni munkája során hasznos szerszámokból, eszközökből válogatjuk össze.

Igazi sikerként könyveljük el, hogy a tanulmányok befejezése után, néhány diák cégünknél találja meg megélhetőségi munkalehetőségét, csapatunkat erősítik friss tudásukkal.ELEKTRO PROFI VÁLLALKOZÁSI Kft.

H-1148 Budapest, Fogarasi út 2-6.


(+36)1 950 4450


vallalkozas@elektroprofi.hu