Értékesítő munkatárs, elektromos autó töltők forgalmazására


Legyél meghatározó szereplője annak, hogy elterjedjen az elektromos autó használat Magyarországon!
Dolgozz az Elektro Profi Mobility Kft-nél elektromos autó töltő berendezések kereskedőjeként!


Mi kell ehhez?


Rendelkezned kell műszaki vénával. Elengedhetetlen ahhoz, hogy megértsd a töltőberendezéseink működését és ezáltal professzionálisan támogasd a potenciális ügyféljelöltjeinket, a döntésben, a beruházásban.
Legyen tapasztalatod ügyféllel való kapcsolatfelvételben – telefon, email, személyes – és ügyfél tárgyalások lebonyolításában. Üzleti kommunikációban legyél jártas. Ez azért fontos, mert neked kell megszerezned az ügyfeleket. A célpiac rendkívül széles, a tapasztalatainkkal, ötleteinkkel támogatni fogunk, hogy merre orientálódj.
Szeress dokumentálni, ajánlatot készíteni. Ne ijesszen el, ha nem a dobozos terméket kell csak úgy eladni, hanem egyedi megoldásokban kell gondolkodnod. Irodai munkavégzés, felhasználói szintű Office ismerettel, hogy a kapcsolatfelvételekből üzlet is legyen.
Legyél rugalmas, törekedj a probléma megoldásra. A valóság az, hogy szinte minden elektromos autó töltő telepítés más és más. Arról remélhetőleg nem kell beszélni neked, hogy minden ügyfél is más és más – hiszen ebben már van tapasztalatod. Akkor illessz a csapatunkba, ha nem akadsz fent az egyedi kéréseken, de szem előtt tartod azt is, hogy mindeközben a cégünk érdekeit is megfelelően képviseld.
Vonzzon a terepmunka! Ugye Te olyan vagy, aki nem csak katalógusból szeret dolgozni?! A helyszíni adottságok felmérése az ajánlatadás előtt fontos. Ehhez eleinte lesz melletted tapasztalt, szakmai segítség, de egy idő után ezt is már önállóan végzed majd.
Légy részese a kivitelezésnek! Fél szemmel legyél rajta a gyártási és kivitelezési folyamaton, hogy biztos minden időben sínre kerüljön. Igen, tartanod kell a kapcsolatot a gyártással, a kivitelezői csapattal és az ügyféllel is.


Magadra ismertél?


Nézzük, kit képviselhetsz ebben az innovatív iparágban.
Az Elektro Profi Mobility Kft egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, melyet az Elektro Profi  Vállalkozási Kft tulajdonosa, Rózsa Tamás úr szerelem projektként indított útjára pár évvel ezelőtt.
Jelentős projekteket nyertünk már meg elektromos autó töltőberendezések telepítéséhez, azonban látjuk, hogy egyre nagyobb igény és lehetőség nyílik meg ebben az iparágban előttünk.
Munkavállalóként fontos lehet számodra, hogy a tulajdonosunk klasszikus értékrendekkel építette fel az Elektro Profi Vállalkozási Kft-t, mely biztosítja a töltő berendezések gyártását, illetve egy olyan – a mai kissé kiszámíthatatlan világban – stabil hátteret, melyet a több tíz éve itt dolgozó munkatársaink csak így jellemeznek: „Nem volt olyan hónap, amikor ne érkezett volna meg a fizetésünk pontosan. Pedig megéltünk már egy jelentős gazdasági válságot.”
Összefoglalva, Te egy start-up jellegű kompakt, összesen 4 fős cég egyik műszaki kereskedője lennél, egy rendkívül stabil, transzparens, az iparágban elismert vállalkozással a háttérben.
Az Elektro Profi Mobility-nál alapvető feladatunk, hogy a lakossági és vállalati ügyfeleink igényeit kiszolgáljuk saját fejlesztésű AC és DC töltőkkel, illetve a projektek kivitelezéséhez szükséges szolgáltatásokat egyaránt biztosítsuk számukra. Célunk, hogy termékeinkkel gondoskodjunk arról, hogy az emberek életét könnyebbé és kényelmesebbé tegyük az elektromos járműveik töltési megoldásaiban. Tudjuk, hogy megbízható szaktudásra, hibátlan termékre, innovatív technológiák alkalmazására van szükség a siker eléréséhez, így ennek megfelelően végezzük mindennapi tevékenységünket. Szeretnénk, ha csapatunkhoz még több motivált kolléga csatlakozna, ahol mindennapos szakmai kihívások várják őket.

 

Amit elvárunk

  • műszaki vagy villamossági végzettség
  • kereskedői tapasztalat
  • B kategóriás jogosítvány

Juttatási csomag

  • bejelentett, adózott munkabéren felül
  • cafeteria
  • kezdetben a tárgyalásokra való eljutáshoz elektromos autó, 6 hónap után céges elektromos autó használati lehetősége

Munkarend

  • hétfőtől péntekig 8-16:30 tartó a XIV. Budapest, Fogarasi út 2-6. szám alatti központunkban


JELENTKEZEM AZ ÁLLÁSRA

ELEKTRO PROFI VÁLLALKOZÁSI Kft.

H-1148 Budapest, Fogarasi út 2-6.


(+36)1 950 4450


vallalkozas@elektroprofi.hu